Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
28 March 2024 21:23
10:37
Lulić strijelac u pobjedi Lazija (VIDEO)

Nogometni reprezentativac BiH Senad Lulić postigao je svoj prvi gol u dresu Lazija, čime je doprinio u pobjedi na gostovanju kod Bologne, u okviru 7. kola italijanskog prvenstva.

Nebesko-plavi su došli u vodstvo u 23. minuti zahvaljujući autogolu Aquafresce, pa su ekipe otišle na odmor uz rezultat 1:0 za Lazio.

U nastavku su Rimljani vrlo brzo udvostručili prednost i to preko našeg reprezentativca Lulića koji je u 48. minuti susreta iskoristio dodavanje Cissea i zatresao mrežu Agliardija.

Rezultat se do kraja nije mijenjao pa je Lazio ovom pobjedom skočio na drugo mjesto tabele italijanskog prvenstva, s bodom zaostatka za vodećim Udineseom. Naš je reprezentativac dobio žuti karton u 87. minuti, kad ga je zamijenio Sculli.

Dodajmo da su osim Lulića ovog vikenda pogađala još dvojica naših reprezentativaca. Ibišević je u subotu donio Hoffenheimu pobjedu protiv Borussije iz Moenchengladbacha, dok je Džeko postigao dva gola u visokoj pobjedi Cityja protiv gradskog rivala na Old Traffordu (1:6).

Kategorija: Vijesti iz sporta | Pregledi: 1191 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz