Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
28 March 2024 20:55
10:41
Policija istražuje šta se desilo učeniku : Opljačkan, pretučen i izbačen iz auta?

Cazinska policija istražuje šta se desilo učeniku Prve srednje škole Cazin, 16-godišnjem Ajdinu D. Naime, prema onome što se priča među učenicima, on je poslije škole otišao u kladionicu, gdje je, navodno, dobio 600 maraka. O tome se brzo pročulo, pa kada je krenuo kući u cazinsko naselje Polje, nepoznate osobe su mu ponudile prevoz, a zatim su ga opljačkale, istukle i izbacile kraj ceste bez svijesti.

Ove navode policija ne može potvrditi jer nema svjedoka.

- Patrola je zatekla učenika kako hoda po cesti. Pitali su ga kako se zove i on nije znao. Doveli smo ga u stanicu, gdje je stigao i njegov otac, ali nije mogao prepoznati ni rođenog oca. Šta mu se tačno desilo, ne može se sa sigurnošću reći. Priče da je pronađen nag u jarku i zatrpan pijeskom, dezinformacije su. Vodimo istragu, ali se nadamo da će mladić doći k sebi, da nam ispriča šta se desilo, kazao nam je načelnik policijske stanice Cazin Sead Kauković.

Portparol kantonalne bolnice Bihać Maja Dizdarić nam je potvrdila da su primili mladića, te da su ga smjestili na Odjel neurohirurgije.

Ona nam je kazala da je mladić bio u šoku, ali nemaju potvrdu o tome da je zaista izgubio pamćenje. Nakon što su mu sanirali lakše ozljede, otpušten je kući, gdje će dalje o njemu brinuti roditelji.

Nakon njegovog oporavka, policija će utvrditi tačne okolnosti šta se desilo i riješiti ovaj slučaj, smatra načelnik Kauković.

Kategorija: Vijesti iz USK-a | Pregledi: 667 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz