Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
19 April 2024 13:48
13:18
Sanski Most: Ključeve obnovljenih kuća dobilo 18 srpskih obitelji

Na području nekoliko prigradski naselja općine Sanski Most danas je obavljena primopredaja osamnaest obnovljenih kuća, čiji su vlasnici građani srpske nacionalnosti. Kuće su obnovljene u sklopu zajedničkog projekta kog su realizirali državno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica, Fond za povratak BiH te općina Sanski Most.

Ključevi obnovljenih stambenih objekata danas su uručeni vlasnicima osamnaest kuća, građanima srpske nacionalnosti. Ukupna vrijednost ovog dijela projekta iznosi tri stotine tisuća maraka. Primopredaji je danas prisustvovao i načelnik općine Sanski Most, dr. Mustafa Avdagić, koji je istakao nastavak sličnih projekata i u budućem periodu.

Miodrag Davidović jedan je od korisnika kojima je u okviru ovog projekta obnovljenobiteljski dom. Davidović se suprugom i djecom živi u naselju Zdena. „Vratio sam se kući i bavim se privatnim poslom. Živim sa suprugom i djeca mi idu ovdje u školu, a u Sanskom Mostu planiram i dalje živjeti.", rekao je Davidović.

Osamnaest obnovljenih i rekonstruiranih kuća nalaze se u više dijelova općine Sanski Most . Jedan od kriterija za realizaciju ovog projekta bio je i taj da se radi o stvarnim povratnicima koji žive na području sanske općine. Inače, u okviru spomenutog projekta obnovljeno je i devet kuća građanima bošnjačke nacionalnosti, a ovaj dio projekta vrijedan je 150 tisuća maraka. ključevi vlasnicima ovih objekata biće uručeni za nekoliko dana.

Kategorija: Vijesti iz USK-a | Pregledi: 7989 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz