Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
29 March 2024 13:07
10:01
Seks na eks: Kako ga učiniti boljim i zanimljivijim?

Jedno je istraživanje otkrilo kako se većina parova u dvadesetima i tridesetima seksa jednom tjedno • Žene koje redovito koriste lubrikante otkrivaju kako doživljavaju intenzivnija zadovoljstva.

65 POSTO žena i 69 posto muškaraca misli da je prakticiranje seksa nekoliko puta tjedno idealno.

No, šteta što to nije slučaj u stvarnosti. Naime, jedno je istraživanje otkrilo kako se većina parova u dvadesetima i tridesetima seksa jednom tjedno, odnosno nekoliko puta mjesečno. Pitamo se, zašto to ne bi radili malo češće?
 
Jedno je drugo istraživanje pokazalo kako nakon večere, zbog prenatrpanih rasporeda i umora, parovi imaju tek tridesetak minuta za sebe. Sasvim dovoljno za brzinski seks, tvrde stručnjaci. Bolje i tako, nego ostati nezadovoljni. Donosimo 4 načina kako da ga začinite.
1. Seksi sms
 
Uzbuđenje počinje u glavi. Pošalji mu još na poslu sms što mu sve želiš raditi. Poruke su odličan način za koketiranje. Ako spadaš u grupu sramežljivih, s onom “jedva čekam da te skinem” ne možeš pogriješiti.
 
2. Lokacija
 
Riječ je o brzinskom seksu, koji možete prakticirati doista bilo gdje: auto, kuhinjski stol, tuš ili kada, park… Nova i relativno nesigurna mjesta poput ovih, probudit će sva vaša osjetila u trenu.
 
3. Lubrikant
 
“Gotovo sve žene trebaju neku vrstu dodatnog podmazivanja u određenom trenutku, bez obzira na dob”, prenosi Women’s Health. Spremna si odmah, bez neugode i boli, a žene koje redovito koriste lubrikante otkrivaju kako doživljavaju intenzivnija zadovoljstva.
 
4. Odmah prijeđite na stvar
 
Čar brzinskog seksa upravo je u jednostavnosti: bez akrobatskih pozicija i eksperimentiranja. Samo jednostavnost, koja je provjereno dobra.
Kategorija: Zanimljivosti | Pregledi: 830 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz