Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
24 April 2024 09:47
12:30
ŠOK I NEVJERICA U CAZINU / Ubijen Nedžad Kličić Rambo

U toku večernjih sati 13.-14.09.2014. u mjestu Ostrožac, prema još nezvaničnim informacijama desio se krvavi obračun vatrenim oružjem. U njemu je stradao Cazinjanin Nedžad Kličić,poznati kao Rambo. 

Više informacija o ovome smo pokušali saznati u PU Cazin, ali u toku su uviđajne radnje pa nam nisu mogli reći detalje ovog ubistva.

Kako su društvenim mrežama počele već kružiti priče, navodno se radi i mafijaškom obračunu, u kojem je stradao Kličić.

Izgleda da je sve počelo prije nekoliko dana, kada je u toku večernjih sati na porodičnu kuću Nedžada Kličića bačena eksplozivna naprava, koja nije nikog ozlijedila, te je vjerovatno bila upozprenje određenih osoba.

13-09.2014 - 09:00 - Kako doznajemo iz još neprovrđenih izvora, a prema riječima očevidaca, Kličić je ubijen od strane nepoznatih osoba, maskiranih sa fantomkama na glavama te dugim cijevima. Sve desilo nevjerovatno brzo, gdje je Kličić likvidiran, a isti su pobjegli sa lica mjesta. Kako navodi naš izvor, radi se o specijalnoj mafikaškoj organizaciji.

Više informacija možete saznati na našem portalu u toku dana.

Poznat po krivičnim djelima

Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Action" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu prošle godne i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih materijala. Krajiškoj policiji odranije je poznat po činjenju različitih krivičnih djela.

U jednom od mnogobrojnih akcija policije, Nedžada Kličića su priveli pripadnici MUP-a USK zbog napada na benzinskoj pumpi "Barel" u Ćoralićima kada je udarcima pesnicama teško povrijedio 67-godišnjeg Huseina Lepuzanovića, suvlasnika pumpe. Kličić je Lepuzanoviću tada nanio tešku povredu glave zadajući mu više udaraca.

Kategorija: Vijesti iz USK-a | Pregledi: 694 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz