Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
20 April 2024 06:05
20:36
Stvari koje ni u ludilu ne žele čuti prije seksa

Vrijeme je da svi pripadnici muškog spola shvate da postoje neke stvari koje su jednostavno zabranjene kada je u pitanju seks i ljepši spol.

Većina žena ima dugu ‘nemoj’ listu na kojoj su sve one stvari koje im ubijaju raspoloženje kada je u pitanju valjanje ispod plahta. Vrijeme je da naučite koje, jer kao što i sama poslovica kaže, ipak je bolje spriječiti, nego liječiti.

Loša glazba
Kada prigušite svjetlo i pustite glazbu bitno je da odaberete nešto što će vašoj partnerici pomoći da se osjeća senzualnije – zabranjeni su ženski pjesmuljci, ali i pjesme sa seksualnim konotacijama.

Isključite telefon i mobitel
Ima li nešto gore od toga kad vas usred akcije prekine zvonjava mobitela ili telefona, a još ako vam je s druge strane mama… svaka riječ je suvišna.

Bez žurbe
Ženama je potrebno podosta vremena da se uzbude. Većina njih voli se ljubiti, maziti i paziti. One jednostavno ne mogu doživjeti orgazam za dvije minute kao vi, i zato si dajte truda i vremena.

Ljubljenje bez ikakve kontrole
Nije bitno koliko sami sebi izgledate seksi u tom trenutku, no ako se ne znate ljubiti kako ‘bog zapovijeda’ pali ste na samom startu. Kada dođe trenutak prvog poljupca ne zaboravite kontrolirati svoj jezik (da ga ne bude posvuda).

Dosadan razgovor
Što reći? Boring, boring…

Preuzmite kontrolu
Većina žena voli muškarce koji preuzimaju kontrolu. Ako je za svaku sitnicu pitate za dozvolu, smatrat će vas slabićem. Zapamtite, vi biste trebali biti taj koji vuče konce u prijelomnom trenutku.

Kategorija: Zanimljivosti | Pregledi: 8242 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz