Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
25 April 2024 23:34
10:20
Alma Tucaković u toplesu sa prijateljicom (Foto)

Da je Almi Tucakovic više nego lijepo u Tunisu, gdje boravi vec 15-tak dana, najbolje govori informacija koju je pjevacica podijelila s nema da ce još desetak dana uživati na prelijepim plažama, kupajuci se u moru, vecernjim feštama sa Tunižanima…

Prošle sedmice „pocastila" nas je fotografijama iz Tunisa na kojima smo vidjeli poznatu Bišcanku kako uživa u pustinji, ali i na plaži. Prava atrakcija bile su joj kamile kojih se u pocetku plašila, a kasnije, kako nam je i sama rekla, nije htjela sici s njih. Tih dana u Tunisu vrijeme i nije bilo baš naklonjeno onima koji su željeli se suncati i kupati u moru. Kako se, izmedu ostalog, ni zbog toga nije dovoljno odmorila, Alma je produžila odmor u Tunisu. S obzirom na to da sada namo nema puno turista, Tucakovic sa svojom prijateljicom maksimalno uživa. Prepustile su se svojim željama i uživaju neopterecene radoznalim pogledima.

Kako bi njeno tijelo dobilo boju po svim dijelovima, Alma se ponajviše sunca u toplesu.Ako slucajno plažom naide neko, ne obracaju pažnju na moje poprsje. To je ovdje normalno. A, da to uradim negdje na našem moru, mogu misliti kakvi bi bili komentari kroz smijeh govori pjevacica. S razlogom je samo s prijateljicom otišla na ljetovanje. Odlucila je da se maksimalno odmori od svega pa i muškaraca. Mi smo jako dobre prijateljice i dugo smo planirale bez momaka da negdje odemo. Ovdje nam je fenomenalno kaže Alma koju po povratkus a odmora cekaju brojne obaveze od snimanja u studiju do gostovanja kako u BiH tako i inostranstvu.

2 1 3 4 5 6
Kategorija: Zanimljivosti | Pregledi: 8704 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz