Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
26 April 2024 22:56
17:35
Delegacija NSBiH se vratila iz Pariza: Sve može u baražu samo ne Portugal! (VIDEO)

Baraž će biti psihološki teži, ali nastojat ćemo da se plasiramo na EP, kazao je Zahirović

Avion s delegacijom Nogometnog saveza BiH, članovima stručnog štaba Borčetom Sredojevićem i Elvirom Baljićem, te bh. reprezentativcima Kenanom Hasagićem, Darkom Maletićem, Zlatanom Muslimovićem, Adnanom Zahirovićem i Asmirom Avdukićem sletjela je na Međunarodni aerodom Sarajevo malo poslije 16 sati.

"Svi smo bili tužni poslije toga. Samo 15 minuta nas je dijelilo od tog plasmana. Desio se nesretni penal, ali eto, dokazali smo i sebi i drugima da se možemo nositi sa najvećima. Baraž će biti psihološki teži, ali bez obzira koga dobili nastojat ćemo se plasirati na Euro 2012. godine", kazao je Zahirović koji je izrazio želju da izbjegnemo Porugal.

Kenan Hasagić je nakon izlaska kratko dobacio da nema komentar, a selektor Sušić nije ni doletjeo ovim avionom s obzirom da se još jutros uputio u Krakov, gdje će sutra u 13 sati prisustvovati izvlačenju parova za baraž.

Igrače i stručni štab na aerodromu su dočekale brojne novinarske i TV ekipe te stotinjak građana koji su na ovaj način željeli reći da su zadovoljni igrom i zalaganjem bh. reprezentativaca u Parizu. 


Kategorija: Vijesti iz sporta | Pregledi: 646 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz