Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
28 March 2024 23:34
23:22
Njemačka: Djevojka iz BiH ubijena sa 165 uboda nožem

Mlada djevojka Zorica H.(21), za koju njemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena je sa 165 uboda nožem, prenosi danas tabliod ”Bild” rezultate obdukcije leša ove djevojke, koja je bila u 36.sedmici  trudnoće.

Glavni optuženi Harun A.(19), za koga ovaj tabliod piše da je otac djeteta, priznao je ubistvo bivše djevojke i teško optužio svog prijatelja Vedata S.(21) za saučesništvo u zločinu.

U procesu, koji je ove sedmice počeo u Landshutu, u Bavarskoj, državno tužilaštvo tereti dvojicu mladića da su Zoricu ubili na podmukli način, iz najnižih pobuda.

Pošto je pri ubistvu devojke u februaru ove godine, ubijeno i nerođeno dijete, ovaj slučaj, navodi se, ima posebnu težinu.

”Bild” prenosi izjavu profesora sudske medicine Randolfa Peninga o obdukciji leša koja je trajala više od 3,5 sata i o izvještaju na 34 strane, u kome je svaki od 165 uboda nožem protokolisan.

Primarni cilj je, prema ovom profesoru, bio stomak i dijete u stomaku.

Štampa piše da je Zorica, rođena u Bosni, odrasla u Taufkirćenu, gdje je i radila, uglavnom, povremeno kao prodavačica i po diskotekama, a policija govori o ”nevjerovatnoj brutalnosti”, zločina nad visoko trudnom devojkom, koji je počinio mladi Turčin, prenose Nezavisne novine.

Kategorija: Vijesti iz svijeta | Pregledi: 8384 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz