Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
20 April 2024 12:27
11:37
Prekid u Bosanskoj Krupi,remi Sloge u Bosanskoj Otoci

NK Bratstvo iz Bosanske Krupe bilo je domaćin ekipi Jajca. Utakmica je prekinuta pošto je kod rezultata 3 : 3 Bratstvo, po mišljenju gostujućih igrača , postiglo pogodak iz nedozvoljene pozicije. Oni su poslije toga opkolili pomoćnog sudiju Salema Tulića iz Bihaća i nekoliko ga puta odgurnuli ali im ni sudija nije ostao dužan pa je uzvratio sa zastavicom. Nakon ovog incidenta glavni sudija Muslić iz Bihaća je prekinuo utakmicu desetak minuta prije kraja. Prije toga glavni sudija utakmice je dosudio dva, po gostima nepostojeća, jedanaesterca za Bratsvo koje je Bajramović pretvorio u pogotke. Gosti iz Jajca najavili su žalbu najvišimn organima NS F BiH te najvjerovatnije napuštanje Druge lige BiH grupa Zapad jer im se, kako kažu ,svaki put dešava da u Krajini budu drastično pokradeni od sudija iz Bihaća. Epilog ovog prekida utakmice najvjerovatnije je registracija utakmice službenim rezultatom 3:0 a o odluci gostiju iz Jajca o istupanju iz 2.Lige BiH grupa zapad sigurno će se znati više slijedećih dana.

Ekipa Sloge Iz Bosanske Otoke na svom stadionu ugostila je ekipu Mladosti iz Polja kod Cazina te odigrali nerijeseno 3:3. Golove za Slogu postigli su Nurija Hasanagić 2 pogodka i Besim Ibričić jedan pogodak. Slijedecu utakmicu igraci Sloge igraju u Vitezu kod istoimene ekipe,koja se nakon pobjede protiv  ekipe Mladosti iz Vrnograca izjednacila s ekipom Sloge tj.obje ekipe imaju po 14 bodova, dok lider na tabeli ekipa Podgrmeca iz Sanskog mosta poslije pobjede u Bužimu protiv ekipe Viteza sad ima 16 bodova. Bratstvo je pri dnu tabele sa 4 osvojena boda i utakmicom manje koja će najvjerovatnije biti registrovana službenim rezultatom za Bratstvo.U slijedećem kolu Bratstvo gostuje kod Mladosti iz Polja.

U šestom kolu 1.lige uSK ekipa Željezničara bila je slobodna ali je i pored te činjenice da sada ima utakmicu manje od glavnih pratioca i dalje sa 15 bodova ostala usamljena nač čelu tabele.U slijedećem kolu kod ekipe Željezničara gostje ekipa Gomile iz Stijene.

Kategorija: Vijesti iz sporta | Pregledi: 1073 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz