Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
29 March 2024 14:53
13:43
U Cazinu pretukli momka zbog dobitka na kladionici

Da ni ovi krajevi Bosne i Hercegovine nisu sigurni za građane ove države, dokazuje i nedavni događaj koji se dogodio u Cazinu. Naime, prije nekoliko dana kao iz najgorih scena holivudskih filmova pretučen je maloljetnik zbog dobitka na kladionici.

Krajina.ba ekskluzivno doznaje kako je momak, koji je učenik drugog razreda „I Srednje škole" u Cazinu, dobio 600 konvertibilnih maraka na kladionici baš onaj dan kada je policija evakuirala cijeli srednjoškolski centar zbog dojave o navodnoj bombi. S obzirom da se to vrlo brzo pročulo, za samo nekoliko sati taj dobitak je mogao postati koban za ovog mladića. Naime, kada se vraćao kući zaustavilo se auto u kojem se nalazilo nekoliko osoba koji su mu ponudili prijevoz. On je na to pristao, te je učinio veliku pogrešku.

Znajući da je dobio 600 KM na kladionici, zasad nepoznate osobe su mu odlučile oteti taj novac, ali očigledno silom. Počeli su ga udarati po glavi zbog čega je on izgubio svijest, te su mu nakon toga uzeli sve vrijedno što je imao sa sobom, uključujući novac i mobitel.

S obzirom da je izgubio svijest, počinioci ovog djela su ga bacili u jarak, te su ga odlučili zakopati pijeskom. Policija je sutradan momka našla u totalnom šoku kako leži bez odjeće. On je zadobio teške tjelesne povrede i potres mozga, zbog čega je odmah smješten u šok sobu.

Kako službeno doznajemo, riječ je o momku čiji su inicijali A.B. iz naselja Polje u Cazinu.

Policija trenutno traga za počiniocima.

Kategorija: Vijesti iz USK-a | Pregledi: 662 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz