Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
23 April 2024 13:48
15:13
“U zemlji krvi i meda” film Angeline Jolie: Dirljive ljubavne scene između bošnjačke zatvorenice i srpskog vojnika(Video)

Prvi kadrovi filma koji je na ovim prostorima izazvao brojne kontroverze i prije nego što je snimljen – "U zemlji krvi i meda” (In the Land of Blood and Honey), rediteljskog prvijenca Angeline Jolie, konačno su dostupni javnosti. POGLEDAJTE TRAILER!

Ljubavna priča mladog Srbina Danijela (Goran Kostić) i lijepe Bošnjakinje Lejle (Zana Marjanović) i prije nego što je zaživjela na velikom platnu postala je predmet brojnih kontroverzi, osporavanja, nesporazuma i žestokih rasprava. Razlog zbog koga holivudska zvijezda Angelina Jolie svoj rediteljski prvijenac, posvećen ratu u Bosni i intrigantnoj ljubavnoj drami dvoje mladih ljudi koji stradaju u ratnom vihoru, uopće nije snimala u glavnom gradu BiH, ako se izuzmu tri dana snimanja lokacija i panorame Sarajeva.

No, kako to uvijek biva, mnogo prašine i ‘negativnog’ publiciteta, te brojna glumačka imena iz BiH i regiona, učinili su ovaj film popularnim i prije njegovog završetka.

Pogledajte trailer filma i procijenite sami ima li razloga za nove javne reakcije i podizanje prašine!

Kategorija: Zanimljivosti | Pregledi: 759 | Dodano od: amir | Ocjeni: 5.0/1
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz