Administratori   amir halkic    Registracija     Odjava
 
 
Dobrodošli *** Vas Pistaline.Net Portal***
29 March 2024 08:00
23:04
VIDEO \\ Zmajevi nesretno primljenim golom propustili pobijediti velesilu Belgiju

Edin Džeko ponovo je zabio, četvrti put u karijeri, gol Belgiji, a odlični golman Curtois ispriječio se da naš kapiten postigne još koji gol. 

- Utakmica je bila jako otvorena na obje strane i sa puno šansi. Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu protiv velike ekipe i mislim da smo svi od Begovića pa do Ibiševića i mene dali svoj maksimum. Žao mi je gola koji smo primili, ali mi moramo biti zadovoljni ovim bodom jer je ovo i najrealniji rezultat. – rekao je Edin Džeko poslije utakmice.

- Kada odigraš jednu ovakvu utakmicu protiv ekipe kakva je Belgija onda moraš vjerovati da će biti bolje. Neće biti lako u Izraelu, jer kao što sam rekao na početku kvalifikacija, sve ove reprezentacije poput Izraela ili Velsa će uraditi sve da iskoriste ovakve kvalifikacije da se kroz treću ili drugu poziciju prvi ili drugi put u svojoj historiji plasiraju  na Europsko prvenstvo. - poručio je kapiten naše reprezentacije.

-  Mi imamo snage da završimo na jednoj od dvije prve pozicije i mislim da će meč u Haifi biti izuzetno važan za nas. – zaključio je Edin Džeko.



All Goals - Bosnia & Herzegovina 1-1 Belgium... von Video-Live

Kategorija: Vijesti iz BIH | Pregledi: 8100 | Dodano od: amir | Ocjeni: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
ComForm">
avatar



 
Ukupno online: 1
Gostiju: 1
Korisnika: 0
Copyright Pistaline.Net Portal © 2011  www.pistaline.net
Hosted by uCoz